03. mar 2022 | Copydan AVU-medier

Mød os på Lærfest' 22

Skal du også til Lærfest '22? Så kom forbi vores stand og hør mere om dine aftaler og muligheder for at bruge TV, internet, streaming, film og musik i undervisningen.

© Jakob Lund
Piger arbejder foran bærbar computer med tv og film

Har du også gået og ventet på igen at se kolleger og fagspecialister fra hele landet på den fysiske messe? 

Det har vi. Og vi glæder os især til at kunne byde dig velkommen på vores stand. 

Kom og hør om aftalerne - også den nye musikaftale

Hos Copydan AVU-medier står vi klar til at hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder for at bruge TV, internet, streaming, film og musik i din undervisning. Hos Copydan AVU-medier får du tre aftaler: TVIS-aftalen (TV, internet, streaming), Spillefilmsaftalen og som noget nyt også Musikaftalen.

Aftalen giver mulighed for at bruge musik til læring på nye måder, og du kan komme forbi vores stand på Lærfest '22 og hente materiale og få en snak om, hvordan I med aftalen kan bruge musik i præsentationer med mere. Læs mere om musikaftalen her

Gå ikke glip af mulighederne med dine aftaler

Kig også forbi og få en snak om alle de andre muligheder, en aftale med Copydan AVU-medier kan give dig, når du skal planlægge din undervisning med levende billeder. Du kan også få materiale med hjem, som vi har udarbejdet i samarbejde med CFU, for at give dig tips til at gøre tv-udsendelser, dokumentarer eller spillefilm til en del af et fag eller tema.

Uanset hvilke fag du underviser i, og på hvilke klassetrin du underviser, har du mange muligheder for at supplere bøger eller andre undervisningsmaterialer med tv og film. Og med en aftale med Copydan AVU-medier og et Film og tv-abonnement hos CFU er du klar til at gå på opdagelse i indholdet i mitCFU. Her finder du ikke kun udsendelser og film, men også masser af pædagogiske vejledninger, der kan understøtte læringen.

Kom og få nyt materiale til dine fag

Du kan hente brochurer og flyers med titler på nye og aktuelle udsendelser og film, som kan bruges til forskellige fag og temaer både i grundskolen og gymnasiet. 

Du kan også hente plakater med smiley-klistermærker, så I kan lave jeres egne filmanmeldelser i klassen, også allerede i indskolingen, så de mindste kan arbejde med refleksioner over det, de ser. Og meget mere.

Vi glæder os til at se dig på Lærfest '22!

Hvor: Aarhus Congress Center/Musikhuset Aarhus
Hvornår: d. 28.-29. april 2022

Se flere praktiske oplysninger på Lærfest '22 hjemmesiden

Husker du Læringsfestival 2020?

Læringsfestival 2020 Mød en lærer, der bruger tv og film i geografi og engelsk
Videointerview fra Læringsfestival 2020 | © Jeppe Willum Kejser
Video Læringsfestival 2020