Gå til indhold Slice Created with Sketch.

Levende billeder i faglig formidling

Se tv på computeren | © Jeppe Willum Kejser
Kvinder der ser tv på deres bærbare pc

Har du brug for en aftale?

Hvis du har brug for at vise tv og film i forbindelse med undervisning eller anden form for formidling, så skal rettighederne være på plads. Og det er de, hvis din virksomhed eller institution har en aftale med rettighedshaverne - altså dem, der ejer rettighederne til det indhold, du gerne vil bruge. Det er sådan en aftale, som I kan indgå med Copydan AVU-medier.

Hvis du hverken kommer fra en skole eller uddannelsesinstitution eller en kulturinstitution, som er tiltrådt en rammeaftale, har du mulighed for at indgå en enkeltaftale, som er tilpasset de behov, I har for at bruge tv på din arbejdsplads.

Undervisning og medietræning

Det gælder bl.a. for private virksomheder, der gerne vil bruge tv-udsendelser internt til formidling. Eksempelvis virksomheder som har brug for at vise klip fra nyhedsudsendelser eller debatprogrammer, hvor ansatte medvirker, til interne evalueringer eller medietræning.

Eller selvejende institutioner, som har behov for at kunne inddrage fx tv-udsendeler i forbindelse med undervisning eller anden form for formidling. Fx efterskoler, forskellige centre eller andre typer af institutioner, som ikke hører under de eksisterende rammeaftaler for uddannelses- eller kulturområdet.

Er du i tvivl om I skal have en aftale? 

Kontakt Copydan AVU-meder og bliv klogere på de muligheder, I har for at indgå en aftale, som giver jer adgang til helt lovligt at bruge tv, radio og film. 

Har du spørgsmål til en eksisterende aftale?

Kan du ikke finde din arbejdsplads her på siden, men ved I har en aftale med Copydan AVU-medier om at bruge tv? Så har I med stor sandsynlighed en enkeltaftale, som er tilpasset jeres behov.

Hvis du har spørgsmål til den aftale, din arbejdsplads allerede har indgået, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for kultur- og undervisningsinstitutioner

Få e-mails med information, nyheder, konkurrencer og invitationer til arrangementer inden for Copydans område ved at tilmelde dig nyhedsbreve fra Copydan (Verdens TV, KulturPlus, AVU-medier og Arkiv).

Tilmelding til Copydans nyhedsbrev

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på afmeldingslinket, som findes i vores e-mails, eller ved at skrive til digital@verdenstv.dk. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.