Elever der ser tv | © Jeppe Willum Kejser
Elever ser tv på deres bærbare pc i skolen

Uanset om I er en folkeskole, privatskole eller efterskole, åbner jeres aftale op for nye muligheder i undervisningen. Her får du tips til titler inden for forskellige fag og klassetrin, så du nemt kan finde relevante tv og film i mitCFU. Afhængigt af jeres aftale.

Aftale om brug af tv, internet og streaming - TVIS-aftalen

(også kaldet AVU-medier aftalen)

Brug levende billeder i grundskolen
Brochure med titler på relevante udsendelser efter klassetrin og fag

Flyer - de mest sete tv-udsendelser
Få titler på de mest streamede udsendelser inden for sprogfagene tysk, engelsk og fransk. Find direkte links til titlerne i mitCFU her
Her er også titler på norsk og svensk. 

Aftale om brug af film - Spillefilmsaftalen

Flyer - de mest sete film
Få titler på de mest streamede film inden for sprogfagene tysk, engelsk og fransk. Find direkte links til titlerne i mitCFU her


Materiale til tv og film i indskolingen

Plakat til tv og filmanmeldelser
Print-selv-plakat i A3 så I kan anmelde tv og film i klassen - også for de mindste

Video Levende billeder i undervisningen
Carl Kinze, lærer på Balsmoseskolen | © Jeppe Willum Kejser

Har I endnu ikke Spillefilmsaftalen?

Hvis din skole kun har TVIS-aftalen (også kaldet AVU-medier aftalen) som giver adgang til at bruge tv-udsendelser, kort- og dokumentarfilm, men I også godt kunne tænke jer at bruge spillefilm i undervisningen, så har I mulighed for at tilslutte jer Spillefilmsaftalen.

Kontakt os for en aftale

"Film er godt i undervisningen, da man hører, hvordan rigtige tyskere snakker. Desuden kan man nemmere huske tyske ord og ting, hvis man har set det på film. I klassen har vi set filmen ”Die Welle”, som jeg synes giver en god kulturforståelse. Og så gør film det sjovere at lære."

Andrea | Elev i 9. klasse

Mere om aftalerne 

Den aftale din skole har med Copydan AVU-medier, giver adgang til at bruge CFU's streamingtjeneste mitCFU. Her kan I finde timevis af materiale til undervisningen lige til at streame. Alle udsendelser og film er håndplukket af CFU's fageksperter og der følger pædagogiske vejledninger med til en stor del. Her kan du læse mere om selve aftalerne og om CFU:

Levende læring med tv og spillefilm
Brochure om aftaler med Copydan AVU-medier

Aftaler for grundskoler

Om CFU