Copydan AVU-medier afholder to forskellige Kahoot!-quizzer (’Tv- og filmdysten’ og ’Den store aftaledyst’) på standen i Bella Centret ad i alt tre omgange.

For samtlige quizzer gælder følgende ved deltagelse:

 • Hvem kan deltage?
  Alle, der er fyldt 18 år kan deltage. Ansatte hos Copydan AVU-medier kan ikke deltage.

 • Hvem kan vinde?
  De tre deltagere, som klarer dig bedst i Kahoot!-quizzen vinder. Den person, der har flest rigtige besvarelser vinder førstepræmien. Anden- og tredjepræmien gives til de personer med hhv. næstbedste og tredjebedste besvarelse. Hvis der er flere med samme score blandt de tre bedste, findes vinderne ved simpel lodtrækning.

 • Hvad kan man vinde?
  I hver Kahoot!-quiz udlodder vi tre præmier; altså ni præmier i alt. Førstepræmien er et eksemplar af bogen ”Læring med levende billeder – det digitale perspektiv” til en værdi af DKK 299,-. Andenpræmien er et biografgavekort for to til en værdi af DKK 299,-. Tredjepræmien er en pakke pop-selv popcorn til en værdi af ca. DKK 20,-.
  Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

 • Hvordan får vinderne besked?
  Vinderne offentliggøres med det samme og vinderne modtager deres præmie på standen. Præmierne eftersendes ikke.

 • Hvor kan man finde svar på spørgsmålene?
  Svarene på spørgsmålene i quizzen er at finde i det trykte materiale, som findes på vores stand.

 • Øvrige vilkår
  Bemærk at quizzerne foregår via Kahoot!. Ved deltagelse accepterer du derfor de vilkår, som reguleres af Kahoot! og som gør sig gældende for brugen af Kahoot! apps og tjenester uafhængigt af Copydan AVU-medier.